Grand Prestige November
* VOL * BasBoilies Grand Prestige Cold Water Krill-Caramba / kilo

Bas Grand Prestige Boilies Cold Water Krill-Caramba, lees de tekst om uw beste voordeel te behalen.

verpakkingsgewicht   

1,050 KG

Verzendkosten

€ 7,50 

Verwachte levertijd

8 dag(en)

€ 4,50 *
€ 2,50 *
Prijs per kilo

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden

Dit product heeft een minimale afname aantal van 5

Aantal: 
BestellenBoilies Grand Prestige zijn binnen team Bas onstaan door een onderlinge strijd tussen een aantal medewerkers; wie de hoogste output per uur uit de machines kreeg. Een leuke vriendelijke interne strijd. Op 1 dag  1 soort boilies afdraaien, dat geeft een hoge output.

Bestelperiode:
Deze Bas Grand Prestige Boilie is te bestellen vanaf 26 oktober tot woensdag 4 november 22:00. Verzendingen op woensdag 11 en donderdag 12 november. 


Waneer BasBoilieShop gesloten is, bestel dan de Grand Prestige Boilies via deze link, https://www.basboilies.nl/-BasBoilies-Grand-Prestige-Cold-Water-Krill-Caramba-/-kilo

Prijsstelling:
van 26 oktober tot donderdag 29 oktober 17:00,  de meest voordelige prijs van 1,95/kilo!
van donderdag 29 oktober na 17:00 tot woensdag 4 november 22:00, een nog steeds supervoordelige prijs van 2,50/kilo.
Let op! wanneer onze dagcapaciteit vol is, kunt u deze niet meer bestellen tegen de Grand Prestige prijs.

Samenstelling: 
Graanproducten (4x), Derivaten van oliehoudende zaden (3x), Producten uit Bakkerijsector (3x),  Gedroogd Eiproduct, Krillmeel,  Zoetstof, Geconcentreerd gist, Mineralen.  Toevoegingsmiddel; Aroma (3x), E110.
Analyse:
Ruw Eiwit 17,1%,  Ruw Vet 4,5% , Ruw As 5,3% ,
Ruw Celstof 3,5%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categoerie 3 dierlijke bijproducten

Wanneer u deze boilie wilt voortzetten in uw visserij zijn alle Prestige Boilies altijd opnieuw te bestellen echter dan tegen normale prijsstellingen. 
In deze Grand Prestige kunt u kiezen uit 20mm rond, 24mm rond, 14mm rond en 10mm rond. 

 

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -