RK2024:
Het complete receptuur bestaat uit 17 ingredienten. De 65% Basis samenstelling van dit aas bestaat uit 9 verschillende ingredienten, basis-ingredienten, additieven, attratoren en essentiele werkzame stof. De uitwerking van deze basissamenstelling staat niet vermeld staan in onderstaand receptuur, vanzelfsprekend volledig respectvol integriteit aan onze bekende.  

Samenstelling en analyse:
Rw Eiwit 29,8% , Rw Vet 8,9% , Rw As 6,9% , Rw Celstof 2,3%
Samenstelling:  Meel uit Graansoorten, LT Vismeel 70%, Predigested Vismeel, Producten uit Bakkerijsector, Vitamealo, Maisproduct, Derivaten van oliehoudende zaden, Insecto, Ei-albumine, Aroma, Bloedmeel (redcell), Zoetstof.
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten.

Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Wij draaien de boilies af op bestelling. 

Wanneer u denkt dat wij alle soorten boilies in alle mogelijke variaties in voorraad hebben liggen, dan heeft u het mis.
Afgedraaid met verse ingredienten en vers afgedraaid.

Over Ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -