*CLOSED* Grand Prestige 02-2021 THE LOCKDOWN / kilo

WOENSDAG 10 FEBRUARI, BESTELLEN NIET MEER MOGELIJK. Vanwege de output van kleine diameters hebben wij onze tijd wel nodig.

Gewicht   

1,050 KG

Versandkosten

€ 4,95 

Erwartete Lieferzeit

0 Tag(e)

€ 5,25 *
€ 2,80 *
Preis pro kilo

Verfügbarkeit :

Felder mit * sind Pflichtfelder

Dieses Produkt hat eine Mindestbestellmenge von 5

Anzahl: 
Kaufen
WOENSDAG 10 FEBRUARI, BESTELLEN NIET MEER MOGELIJK.
Vanwege de output van kleine diameters hebben wij onze tijd wel nodig.


Boilies Grand Prestige zijn binnen team Bas onstaan door een onderlinge strijd tussen een aantal medewerkers; wie de hoogste output per uur uit de machines kreeg. Een leuke vriendelijke interne strijd. Op 1 dag  1 soort boilies afdraaien, dat geeft een hoge output waardoor wij een leuke prijsstelling voor u kunnen hanteren. Let op! wanneer onze dagcapaciteit vol is, kunt u deze niet meer bestellen tegen de Grand Prestige prijs

Grand Prestige Boilie THE LOCKDOWN: 
De The Lockdown spreekt voor zich, we hebben er allemaal mee te maken. Beperkingen welke zijn opgelegd door de overheid, op tijd thuis vanwege de avondklok. En we hebben zo'n fijne hobby waarbij we vaak alleen of samen aan de waterkant vertoeven en met gemak kunnen voldoen aan de 1,5meter richtlijn. 

Bestelperiode Grand Prestige The Lockdown:
Deze Bas Grand Prestige Boilie is te bestellen vanaf 1 Februari 2021, Verzendingen op woensdag 24 februari en donderdag 25 februari 2021. 

Prijsstelling:
van maandag 1 februari tot woensdag 10 februari, tegen de meest voordelige prijs van 2,50/kilo, van donderdag 11 februari tot zondag 14 februari , een nog steeds erg gunstige prijs van 2,95/kilo.


Samenstelling: 
Grand Prestige THE LOCKDOWN is met een korte benaming te omschrijven als Scopex-Belachan-N-butric.
Uit het totaal Ruw Eiwit van 25% is het grootste gedeelte hiervan afkomstig uit het LT-Vismeel. Dit vismeel heeft een 70% eiwitgehalte met hoog benutbaar eiwit voor de vis. LT, op Lage Temperatuur gedroogd vismeel behoud meer aminozuren als het vismeel wat in een sneller proces op hoge temperaturen is gedroogd.
Anders als vele boilies bevat THE LOCKDOWN geen volvette of ontvette soja producten, ook waard te vermelden het percentage aan maisproducten ligt beneden de 5%, de basis grondstoffen zijn voornamelijk graansoorten. Belangrijke triggers in deze samenstelling zijn naast twee soorten liquids, welke samen goed zijn voor 75ml per kilo droge mix, de fijn vermalen olierijke zaden en het heel fijne Trassipoeder. De binding en uitharding van deze boilies komt, naast de kleefkracht van tarweproducten, voornamelijk voort uit het gebruik van gedroogde ei-producten. Er wordt geen gebruik gemaakt van gom of andere kleef en plakmiddelen.
De structuur is niet superfijn, houdt in weinig bloem producten, doch blijft deze boilie prima 2 dagen waterstabiel. 
Het totaal ingredienten van deze boilies betreft 19 verschillende eerlijke ingredienten, moge duidelijk zijn dat fijn vermalen zaden als 1 ingredient telt en niet voor 6. De Scopex flavour doet de The Lockdown enigszins aangenaam vermoeden echter wordt dit bruut overgenomen door de Belachan-Trassi, een product waar karpers graag los op gaan. 

Analyse:
Ruw Eiwit 25,0%,  Ruw Vet 8,5% , Ruw As 8,1%, Ruw Celstof 3,7%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten
 

Deze BasBoilie The Lockdown opnieuw bestellen:
Wanneer u deze boilie wilt voortzetten in uw visserij zijn alle Grand Prestige Boilies altijd opnieuw te bestellen, klik op deze link BASBOILIES THE LOCKDOWN 

 

Arbeitsproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Über uns

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = Die Preise verstehen sich inklusive MwSt. -