Black Squid Black Squid
Black Squid Black Squid
BasBoilies Black Squid / 25 kilo
BasBoilies Black Squid

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95

Levertijd

8 tot 10 werkdagen, na ontvangst betaling

€ 106,00 *

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Onze BasBoilie Black Squid Boilie is een flinke taaie boilie met hoog eiwit- en een laag vet-gehalte. Heel goed inzetbaar op witvisgevoelige wateren.  Een van de mooie eigenschappen van deze boilie is dat bij het azen een spoor van visolie vrijkomt.  

Samenstelling: Maisproducten, Ontvette Sojabloem, Deens Haringmeel, Tarweproducten, Bakkerij-producten, gedroogde bloedproducten, Visolie, Squidmeel, predigested vismeel, gistproducten. Flavour; Squid.

Analyse; Ruw Eiwit 38,4%, Ruw Vet 4,2%, Ruwe Celstof 0,9%, Ruw As 4,7%

Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categoerie 3 dierlijke bijproducten

 

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -