BasBoilies Black Squid / 25 kilo

BasBoilies Black Squid ab 4,00

Gewicht   

26,000 KG

Versandkosten

€ 6,95 

Lieferzeit

8 bis 10 ArbeitsTage, nach empfangen von Zahlung

€ 100,00 *

Verfügbarkeit :

Felder mit * sind Pflichtfelder
Anzahl: 
Kaufen

Onze BasBoilie Black Squid Boilie is een flinke taaie boilie met hoog eiwit- en een laag vet-gehalte. Heel goed inzetbaar op witvisgevoelige wateren.  Een van de mooie eigenschappen van deze boilie is dat bij het azen een spoor van visolie vrijkomt.  

Samenstelling: Maisproducten, Ontvette Sojabloem, Deens Haringmeel, Tarweproducten, Bakkerij-producten, gedroogde bloedproducten, Visolie, Squidmeel, predigested vismeel, gistproducten. Flavour; Squid.

Analyse; Ruw Eiwit 38,4%, Ruw Vet 4,2%, Ruwe Celstof 0,9%, Ruw As 4,7%

Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categoerie 3 dierlijke bijproducten

 

Anzahl

Preis (inkl. MwSt)

1

€ 100,00 *

2

€ 175,00 *

4

€ 300,00 *

Arbeitsproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Über uns

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = Die Preise verstehen sich inklusive MwSt. -