Bas BigOne Grand Prestige
*CAPACITEIT BEREIKT- VOL* BasBoilies Grand Prestige RobinRed-Fish-Birdfood / kilo

Bas Grand Prestige Boilies RobinRed-Fish-Birdfood, lees de tekst om uw beste voordeel te behalen.

verpakkingsgewicht   

1,050 KG

Verzendkosten

€ 7,50 

Verwachte levertijd

8 dag(en)

€ 4,50 *
€ 1,95 *
Prijs per kilo

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

CAPACITEIT BEREIKT- 1 oktober VOL, NIET MEER TE BESTELLEN TEGEN GRAND PRESTIGE PRIJS.

Boilies Grand Prestige zijn binnen team Bas onstaan door een onderlinge strijd tussen een aantal medewerkers; wie de hoogste output per uur uit de machines kreeg. Een leuke vriendelijke interne strijd. Op 1 dag  1 soort boilies afdraaien, dat geeft een hoge output.

Bestelperiode:
Deze Bas Grand Prestige Boilie is te bestellen vanaf 27 september tot donderdag 8 oktober 22:00. Verzendingen op woensdag 14 en donderdag 15 oktober. 
Waneer BasBoilieShop gesloten is, bestel dan de Grand Prestige Boilies via deze link, Grand Prestige RobinRed-Fish-Birdfood

Prijsstelling:
Vroege bestellers profiteren optimaal, bij de vorige Grand Prestige Producties kregen wij op het laatste moment (en nadien) nog vele vragen en bestellingen. Na sluitingstijd kan er niets meer bij!
van 27 september tot donderdag 2 oktober 17:00,  de meest voordelige prijs van 1,95/kilo!
van donderdag 2 oktober na 17:00 tot maandag 5 oktober 9:00, een nog steeds supervoordelige prijs van 2,25/kilo daarna van maandag 5 oktober na 9:00 tot 8 oktober 22:00 geldt een prijs van 2,50/kilo.

Samenstelling: 
Tarweproducten; (semolina en kiemen), Getoast Gextrudeerde Mais, LT Vismeel, Haiths Robin Red, Birdfood fijn gemalen, Gedroogde Eiproducten, Derivaten van oliehoudende zaden, Gedroogde Bloedproducten, Yeast. Toevoegingsmiddel; Aroma.
Analyse:
Ruw Eiwit 20,2%,  Ruw Vet 5,6% , Ruw As 4,7% ,
Ruw Celstof 4,7%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categoerie 3 dierlijke bijproducten

Wanneer u deze boilie wilt voortzetten in uw visserij zijn alle Prestige Boilies altijd opnieuw te bestellen echter dan tegen normale prijsstellingen. In de Grand Prestige kunt u kiezen uit 20mm rond en dumbell 20/24mm.  De 20mm boilies worden als normaal afgedraaid, wat inhoud 2-3 dagen waterstabiel, de dumbells 20/24mm worden extra hard afgedraaid en zijn hierdoor beter geschikt voor riviervisserij en voor langere voersessies op wateren met een groter bestand aan witvis.

 

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -