€ 4,95* € 3,75*
Preis pro kilo
Anzahl: Kaufen
Dieses Produkt hat eine Mindestbestellmenge von 5
BasBoilies 2021 THE LOCKDOWN:
De The Lockdown spreekt voor zich, we hebben er allemaal mee te maken. Beperkingen welke zijn opgelegd door de overheid, op tijd thuis vanwege de avondklok. En we hebben zo'n fijne hobby waarbij we vaak alleen of samen aan de waterkant vertoeven en met gemak kunnen voldoen aan de 1,5meter richtlijn. 

Samenstelling: 
THE LOCKDOWN is met een korte benaming te omschrijven als Scopex-Belachan-N-butric.
Uit het totaal Ruw Eiwit van 25% is het grootste gedeelte hiervan afkomstig uit het LT-Vismeel. Dit vismeel heeft een 70% eiwitgehalte met hoog benutbaar eiwit voor de vis. LT, op Lage Temperatuur gedroogd vismeel behoud meer aminozuren als het vismeel wat in een sneller proces op hoge temperaturen is gedroogd.
Anders als vele boilies bevat THE LOCKDOWN geen volvette of ontvette soja producten, ook waard te vermelden het percentage aan maisproducten ligt beneden de 5%, de basis grondstoffen zijn voornamelijk graansoorten. Belangrijke triggers in deze samenstelling zijn naast twee soorten liquids, welke samen goed zijn voor 75ml per kilo droge mix, de fijn vermalen olierijke zaden en het heel fijne Trassipoeder.
De binding en uitharding van deze boilies komt, naast de kleefkracht van tarweproducten, voornamelijk voort uit het gebruik van gedroogde ei-producten. Er wordt geen gebruik gemaakt van gom of andere kleef en plakmiddelen.
De structuur is niet superfijn, houdt in weinig bloem producten, doch blijft deze boilie prima 2 dagen waterstabiel. 
Het totaal ingredienten van deze boilies betreft 19 verschillende eerlijke ingredienten, moge duidelijk zijn dat fijn vermalen zaden als 1 ingredient telt en niet voor 6.
De Scopex flavour doet de The Lockdown enigszins aangenaam vermoeden echter wordt dit bruut overgenomen door de Belachan-Trassi, een product waar karpers graag los op gaan. 

Analyse:
Ruw Eiwit 25,0%,  Ruw Vet 8,5% , Ruw As 8,1%, Ruw Celstof 3,7%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

Fotos:

Gewicht   

1,050 KG

Versandkosten

€ 4,95 

Lieferzeit

In voorraad, in 3 werkdagen verzending

Verfügbarkeit

€ 4,95*
€ 3,75 *
Preis pro kilo
Anzahl: Kaufen Dieses Produkt hat eine Mindestbestellmenge von 5

Staffelpreise

Anzahl

Preis pro kilo (inkl. MwSt)

1 oder mehr

€ 4,95*  € 3,75 *

10 oder mehr

€ 4,95*  € 3,75 *

25 oder mehr

€ 4,95*  € 3,45 *

50 oder mehr

€ 4,95*  € 3,45 *

100 oder mehr

€ 4,95*  € 3,20 *

250 oder mehr

€ 4,95*  € 3,00 *

Arbeitsproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Über uns

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = Die Preise verstehen sich inklusive MwSt. -

Belangrijke informatie over bestellingen;
28 APRIL 9:00 - ORDERSTOP TOT WOENSDAG 12 MEI.

Wichtige informationen zu Bestellungen;
28 APRIL 9:00 - BESTELLSTOP BIS MITTWOCH 12 MEI.

Important information about orders;
APRIL 28.  9:00 - ORDERSTOP TILL WEDNESDAY 12 MAY.

Importantes informations sur les commandes;
APRIL 28.  9h00 - ARRET DE LA COMMANDE JUSQU'AU MERCREDI 12 MAI.