BasBoilies Spirulina Chili Fish / 25 kilo

BasBoilies Spirulina Chili Fish

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 97,80 *

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Deze BasBoilie Spirulina Chili Fish is een hoogwaardige vismeelboiile met hoge instant attractie.
De Spirulina Chili Fish bevat bewezen karpervangst ingredienten. Een vismeelboilie met een maximale attractie door onder andere het aanwege predigested vismeel, een voorverteerd vismeel met hoge water oplosbaarheid.

Samenstelling: Vismelen, biggen opstartmeel, tarweproducten, gedroogde eiproducten, eivoer rood, gemalen lijnzaad, spirulina, chilipoeder, sweetner, apetizer, zalmolie. 

Analyse; Ruw Eiwit 30,1%, Ruw Vet 8,6%, Ruwe Celstof 2,7%, Ruw As 5,7%

Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categoerie 3 dierlijke bijproducten


Spreekt deze Boilie u aan maar wilt u extra toevoegingen of net even wat anders, dan kunt u dit aangeven bij de categorie BoilieAfdraaiService, het product Eigen Recept Boilies.

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 97,80 *

2

€ 174,00 *

4

€ 282,40 *

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -