BasBoilies Squid & Crayfish / 25 kilo

BasBoilies Squid & Crayfish

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 112,50 *

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze Bas Squid & Crayfish Boilie bevat geen maisproducten, een boilie met een diverse samenstelling van gewervelde waterdieren als kreeften, squid en garnalen.

Samenstelling: Lupinemeel, Steenuil Tarwegriesmeel, meel van gewerfelde waterdieren, gedroogde eiproducten, brocacell, apetizer, zalmolie. flavour: Squid&Octopus. 

Analyse; Ruw Eiwit 33,4%, Ruw Vet 8,3%, Ruwe Celstof 1,4%, Ruw As 5,8%


Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categoerie 3 dierlijke bijproducten

Spreekt deze Boilie u aan maar wilt u extra toevoegingen of net even wat anders, dan kunt u dit aangeven bij de categorie BoilieAfdraaiService, het product Eigen Recept Boilies.

 

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 112,50 *

2

€ 200,00 *

4

€ 350,00 *

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -