BasBoilies The Lockdown BasBoilies The Lockdown BasBoilies The Lockdown
BasBoilies The Lockdown BasBoilies The Lockdown BasBoilies The Lockdown
BasBoilies THE LOCKDOWN / 25 kilo
BasBoilies THE LOCKDOWN

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95

€ 132,50 *

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
BasBoilies 2021 THE LOCKDOWN:
De The Lockdown spreekt voor zich, we hebben er allemaal mee te maken. Beperkingen welke zijn opgelegd door de overheid, op tijd thuis vanwege de avondklok. En we hebben zo'n fijne hobby waarbij we vaak alleen of samen aan de waterkant vertoeven en met gemak kunnen voldoen aan de 1,5meter richtlijn. 

Samenstelling: 
THE LOCKDOWN is met een korte benaming te omschrijven als Scopex-Belachan-N-butric.
Uit het totaal Ruw Eiwit van 25% is het grootste gedeelte hiervan afkomstig uit het LT-Vismeel. Dit vismeel heeft een 70% eiwitgehalte met hoog benutbaar eiwit voor de vis. LT, op Lage Temperatuur gedroogd vismeel behoud meer aminozuren als het vismeel wat in een sneller proces op hoge temperaturen is gedroogd.
Anders als vele boilies bevat THE LOCKDOWN geen volvette of ontvette soja producten, ook waard te vermelden het percentage aan maisproducten ligt beneden de 5%, de basis grondstoffen zijn voornamelijk graansoorten. Belangrijke triggers in deze samenstelling zijn naast twee soorten liquids, welke samen goed zijn voor 75ml per kilo droge mix, de fijn vermalen olierijke zaden en het heel fijne Trassipoeder.
De binding en uitharding van deze boilies komt, naast de kleefkracht van tarweproducten, voornamelijk voort uit het gebruik van gedroogde ei-producten. Er wordt geen gebruik gemaakt van gom of andere kleef en plakmiddelen.
De structuur is niet superfijn, houdt in weinig bloem producten, doch blijft deze boilie prima 2 dagen waterstabiel. 
Het totaal ingredienten van deze boilies betreft 19 verschillende eerlijke ingredienten, moge duidelijk zijn dat fijn vermalen zaden als 1 ingredient telt en niet voor 6.
De Scopex flavour doet de The Lockdown enigszins aangenaam vermoeden echter wordt dit bruut overgenomen door de Belachan-Trassi, een product waar karpers graag los op gaan. 

Analyse:
Ruw Eiwit 25,0%,  Ruw Vet 8,5% , Ruw As 8,1%, Ruw Celstof 3,7%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -

(NL-BE) Door verminderde bezetting van personeel en onderhoud aan machines beginnen we weer met produceren van boilies vanaf dinsdag 19 augustus.
Uw aanvraag van de boilies kunnen verzonden worden rond de 23e en 24e augustus.
Update 8 augustus,  AUGUSTUS VOL, BESTELLING PER 8 AUGUSTUS UITLEVERING 1e WEEK SEPTEMBER.


(DE-AT) Aufgrund des reduzierten Personals und der Maschinenwartung werden wir ab Dienstag, den 19. August, wieder mit der Produktion von Boilies beginnen.
Ihre Anfrage für die Boilies kann um den 23. und 24. August gesendet werden.
UPDATE 8. AUGUST, MONAT AUGUST BEREITS FULL, BESTELLUNGEN AB 8. AUGUST VERSENDUNF 1e WOCHE SEPTEMBER.

(FR) En raison de la réduction du personnel et de l’entretien des machines, nous recommencerons à produire des bouillies à partir du mardi 19 août.
Votre demande pour les bouillies peut être envoyée vers les 23 et 24 août.

(EN) Due to reduced staffing and machine maintenance, we will start producing boilies again from Tuesday 19 August.
Your request for the boilies can be sent around the 23rd and 24th of August.