Foto's van Mixen bij producten in BasBoilieShop:
Bij meerdere producten op BasBoilieShop zijn afbeeldingen geplaatst van samenstellingen.

Waarom zijn deze afbeeldingen bij producten geplaatst?
Deze samenstellingen zijn bedoeld als inspiratie om zelf boiliemixen te kunnen samenstellen, daarnaast als voorbeeld bedoeld hoe wij de aanvragen Eigen Recept Boilies willen ontvangen.
Soortgelijke opsomming schrijft u dan weer in opmerkingen veld, of wanneer een getoonde samenstelling u aanspreekt volstaat het plaatsen van de naam in het opmerkingenveld.

De getoonde samenstellingen staan per 10 kilo droge Mix 
Per 10 kilo is het voor vele klanten overzichtelijker, het is eenvoudig te rekenen naar andere hoeveelheden indien dat beter uitlkomt.
Voor ons is het mixen van 20 kilo echt minimaal, ook het afdraaien van 20 kilo droge mix is minimaal. 
Wilt u de mix bestellen, 20 kilo (droge mix) of een mix laten afdraaien (25 kilo boilies) dat kan tegen deze minimale afname.

Wat kost het afdraaien van een Boiliemix?
Wij rekenen geen vaste afdraaikost voor boilies, de prijsbepaling is afhankelijk van de periode, de afname, de diameters, het aantal ingredienten, welke ingredienten, de gewenste hardheid/waterstabiliteit en bestellingstermijn.

In januari een prijs aanvragen voor geplande afname in mei heeft geen zin. Mei is een drukke maand met meerdere vrije dagen/feestdagen en vast vele bestellingen omdat dit een populaire visperiode is. Ook voor ons!

Het aantal dagen vissen die Corona ons afgelopen jaar heeft afgepakt, halen wij dit jaar dubbel in!

 
Bezig met laden...

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -