RK22 Boiliemix
Boilies BasBekende RK22 / 25 kilo
Boilies BasBekende RK22 / 25 kilo

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 10,00

€ 130,00 *
Prijs per 25 kilo

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
RK22:
Het complete receptuur bestaat uit 17 ingredienten. De 65% Basis samenstelling van dit aas bestaat uit 9 verschillende ingredienten, basis-ingredienten, additieven, attratoren en essentiele werkzame stof. De uitwerking van deze basissamenstelling staat niet vermeld staan in onderstaand receptuur, vanzelfsprekend volledig respectvol integriteit aan onze bekende.  

Samenstelling en analyse:
Rw Eiwit 29,8% , Rw Vet 8,9% , Rw As 6,9% , Rw Celstof 2,3%
Samenstelling:  Meel uit Graansoorten, LT Vismeel 70%, Predigested Vismeel, Producten uit Bakkerijsector, Vitamealo, Maisproduct, Derivaten van oliehoudende zaden, Insecto, Ei-albumine, Aroma, Bloedmeel (redcell), Zoetstof.
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten. 

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -