Boilies (in voorraad) /

Red Alert

OPGEPAST voor deze rode knaller.
De RED ALERT is een in het oog springende verschijning door zijn rode kleur. De karper zou deze boilie niet kunnen laten liggen zonder te proeven, door het visuele aspect en zijn merkwaardige geur. De samenstelling van de flavours en additieven is uniek en kenmerkt de smaak van de RED ALERT.
Doordat de RED ALERT wateroplosbare elementen bevat zouden de flavours en oliën volkomen tot hun recht komen en uit de boilie uitbreken. Onze medewerkers hebben met deze boilie vaak en veel gevist en keer op keer kwam de boilie tot zijn recht in verschillende situaties.


 
Bezig met laden...

Samenstelling: Zalmmeel (>20%),  graanproducten, maisproducten, gedroogde eiproducten, volvette sojabloem, aardappelzetmeel, geplet lijnzaad, zalmolie, sweetner, flavour: Smoked Salmon.  
Analyse; Ruw Eiwit 28%, Ruw Vet 9,9%, Ruwe Celstof 7%, Ruw As 7%.
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.
Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten


Ons werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na! Daarom een levertijd van 3-5 werkdagen voor Ingredienten en Miniboilies, Eigen Recept Boilies 8 werkdagen. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED.

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -


Huidige levertijd boilies, 10 werkdagen
Bestellingen tot uiterlijk 31 juni worden uiterlijk verzonden op 15 en 16 juli, Bestellingen vanaf 1 juli verzendingen na de verlofperiode half augustus, ca 18-19 augustus.

Over enkele weken is het ook vakantie voor het BasTeam. Dit betekent dat er van 18 juli tot en met 1 augustus niet gewerkt zal worden en er dus ook geen (boilie) bestellingen verwerkt zullen worden. Na de vakantie zullen wij proberen de ontvangen bestellingen binnen twee weken  af te handelen. In praktijk betekent dit dus dat een bestelling vlak voor de vakantie, ongeveer 4-5 weken later geleverd zal worden. (medio augustus). Het is voor ons maar ook voor u handig en verstandig hier in uw planning rekening mee te houden.