Boilies (in voorraad) /

Garlic RobinRed

BasBoilies Garlic RobinRed, hierin is 10% Haiths RobinRed verwerkt en natuuridentiek foodgrade knoflookpoeder.
(De andere voordeligere versie hierin is 5% Haiths RobinRed verwerkt en een combinatie van knoflookextract en een lager percentage knoflookpoeder)

 
Bezig met laden...

Samenstelling: Maisproducten, Tarweproducten, Volvette Sojabloem, gedroogde ei-producten, RobinRed Haith's (10%), knoflookpoeder.

Analyse; Ruw Eiwit 19,6%, Ruw Vet 10,2%, Ruwe Celstof 3,6%, Ruw As 3,2%. 
Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

Spreekt deze Boilie u aan maar wilt u extra toevoegingen of net even wat anders, dan kunt u dit aangeven bij de categorie BoilieAfdraaiService, het product Eigen Recept Boilies.


Ons werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na! Daarom een levertijd van 3-5 werkdagen voor Ingredienten en Miniboilies, Eigen Recept Boilies 8 werkdagen. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED.

onze websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -

BELANGRIJK; VAN 10 DECEMBER TOT DE 1e WEEK JANUARI WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERZONDEN. WIJ HEBBEN ONZE TIJD NODIG VOOR PRODUCTIE VAN MINIBOILIES, HAAKAAS EN POPUPS. DAARNAAST GUNNEN WIJ ONS EEN RUSTIG EINDEJAARSPERIODE EN OP TE LADEN VOOR 2020.

KORTINGSCODE = BASYOLO
VANAF 10 DECEMBER 10% KORTING OP BESTELLINGEN IN DE WEBSITE BASBOILIES

OOK MINIBOILIES.NL HEEFT 10% KORTING TOT 31 DECEMBER.

KORTINGSCODE "BASYOLO" IS GELDIG TOT 31 DECEMBER (VOL=VOL)

VERZENDING VAN BESTELLINGEN OP MAANDAG 13 JANUARI