Boilies Grand Prestige zijn binnen team Bas onstaan door een onderlinge strijd tussen een aantal medewerkers; wie de hoogste output per uur uit de machines kreeg. Een leuke vriendelijke interne strijd. Op 1 dag  1 soort boilies afdraaien, dat geeft een hoge output waardoor wij een leuke prijsstelling voor u kunnen hanteren. 
Let op! wanneer onze dagcapaciteit vol is, kunt u deze niet meer bestellen tegen de Grand Prestige prijs

De prijsstelling van de Explorer en de Grand Prestige Boilies is prettig doch van ondergeschikt belang. Vers afgedraaid geeft het grootste voordeel. Maak niet een klassieke fout om vanwege een gunstige prijs grote hoeveelheden aan te kopen om een langere periode mee te kunnen gaan voeren, tot 3-4 maanden is prima maar vers afgedraaid is naar onze altijd beter. Aasherkenning of vers, Vers!, en zeker geen aas met veel onnodige hulpstoffen voor houdbaarheid wat lang op de plank ligt.

 
Bezig met laden...


 


Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Wij draaien de boilies af op bestelling. 

Wanneer u denkt dat wij alle soorten boilies in alle mogelijke variaties in voorraad hebben liggen, dan heeft u het mis.
Afgedraaid met verse ingredienten en vers afgedraaid.

Over Ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -