Productomschrijving Insanity 2021
Zoals de naam al prijs geeft is de INSANITY een waanzinnige boilie. De INSANITY is een zoete boilie die zich onderscheid van de andere zoete boilies.  Mede door het gebruik van de esterblend flavour en de vele wateroplosbare elementen zorgt de INSANITY ervoor dat de karper er geen genoeg van kan krijgen. De opvallende kleur en signaal lossende ingredienten triggert de karper buitengewoon dit in combinatie met de eetluststimulatoren zorgt ervoor dat de INSANITY een populair aas is en blijft!

De INSANITY is 1 van de toppers uit ons assortiment, waar al een legio aan grote vis op gevangen is. Een echte Big Fish boilie.
De gedane verbeteringen in receptuur INSANITY 2021 geven iets andere structuur


Productspecificatie INSANITY / Analytische Bestandsdelen
Analyse; Ruw Eiwit 19%, Ruw Vet 10,2%, Ruwe Celstof 1,8%, Ruw As 3,7%
Samenstelling: Graanproducten, Maisproducten, Volvette Sojabloem, Producten uit Bakkerijsector, Derivaten van Oliehoudende zaden,  Gedroogde eiproducten, C.S.L. poeder, Brocacell, Betaine, Specerijen, Lijnzaadproduct, Zeezout. Toevoegingsmiddelen;Zoetstof, Aroma

Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.
Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product van categorie 3 dierlijke bijproducten.
Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -