Productomschrijving MAD RIOT 2021
De MAD RIOT, is een van onze persoonlijke favorieten. Groen is niet de meest aansprekende kleur dat weten we allemaal. Verbaas je niet, verwonder je slechts.

Samenstelling MAD RIOT:
Het hoofdbestandsdeel van deze MAD RIOT is Tarwe.
Het bestandsdeel mais is minder dan 5%, vermeldingswaard omdat maisproducten een veel lagere kostprijs geeft. 
Volvette Sojabloem is hierin niet verwerkt. De structuur van de boilie is semi-grof echter prima waterstabiel voor twee dagen. De groene kleur komt door Spirulina. Haith's Robin Green, welke hierin is toegevoegd bestaat voor 35% uit spirulina. Wij verwerken ook een van triggerende producten welke gebakken is geweest en hierna fijn  vermalen, anders werd de structuur te grof en zou te koste gaan van de waterstabiliteit. 
Met een door ons eigen samengestelde Liquid maakt deze boilie tot een beter appetijtelijk product. De Liquid zorgt voor een breed gedragen smaak. Voor de binding en uitharding worden zoals eerder ook bij andere producten beschreven gedroogde eiproducten gebruikt.
De MAD RIOT is een populaire spicy zoetigheid en bevat in totaal 18 verschillende ingredienten.

Analyse;
Ruw Eiwit 19,2%, Ruw Vet 7,9%, Ruwe Celstof 3,4%, Ruw As 5,2%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten
Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -

(NL-BE) Aankomend Bestelmoment op Woensdag 5 Oktober vanaf 19:00uur.
Vanaf de zomerverlofperiode hebben onze medewerkers flink gewerkt dat wij hen daarom extra verlof gaan verlenen in de 1e week van oktober.

(DE-AT) Bevorstehend Bestellmoment am Mittwoch, 5. Oktober ab 19:00 Uhr.
Unsere Mitarbeiter haben seit der Sommerpause hart gearbeitet, weshalb wir ihnen in der 1. Oktoberwoche Sonderurlaub gewähren.

(EN) Upcoming Order moment on Wednesday 5 October from 19:00.
Our employees have worked hard since the summer leave period, so we will grant them extra leave in the 1st week of October.

(FR) Prochain moment de commande le mercredi 5 octobre à partir de 19h00.
Nos employés ont travaillé dur depuis la période des congés d'été, c'est pourquoi nous leur accorderons des congés supplémentaires la 1ère semaine d'octobre.