MiniBoilies zijn zeer voordelig verkrijgbaar bij BasBoilies. 
De output van deze kleine boilies is erg laag zeker 8 tot 10x zo traag als de output van 20mm boilies. Wij houden ervan, miniboilies zijn een troef die veel situaties kunnen ombuigen naar een succesvolle dag.

Op een moeilijk dressuurwater een kilo miniboilies verspreiden over een plek van 50 x 50m, maar ook blijven blijven bijvoeren om de vis op de stek te houden. Normaliter betekende bijvoeren op dressuurwater dat vissen volledig stoppen met azen. Doordat de miniboilies verspreid gevoerd blijven en heel onopvallend gevoerd worden in het gebied kan er continue van aas blijven worden voorzien.
Er is weinig verstoring tijdens het bijvoeren, de kleine miniboilies vallen subtiel in het water en de aanwezig vissen blijven doorazen.
Voeren met miniboilies op wateren wordt nauwelijks gedaan, een actieve visserij is wenselijk, lees noodzakelijk, want miniboilies zijn nu eenmaal enorm attractief voor alle soorten vis.  
Veelal in eerste instantie vangt men een brasem of andere witvis, maar zien doet eten.

 
Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Wij draaien de boilies af op bestelling. 

Wanneer u denkt dat wij alle soorten boilies in alle mogelijke variaties in voorraad hebben liggen, dan heeft u het mis.
Afgedraaid met verse ingredienten en vers afgedraaid.

Over Ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -