BasBoilies PINK PANTER:
De PINK PANTER een boilie met prettige smaak en geur. De geur van kaneel/cinnamon is het meest herkenbaar.
De Pink PANTER blijft aanwezig in deze categorie vanwege goede vangsten van klanten in 2020 die deze in 2021 opnieuw regelmatig zullen bestellen, het betreft dus geen voorradig product, U dient minimaal 25 kilo aan boilies af te nemen. 

Samenstelling: 
De hoofdbestandsdelen zijn ingredienten van fijne structuur, Volvette Sojabloem, maisbloem en laag percentage rijstebloem.  Met verschillende wateroplosbare ingredienten (11%) blijft deze boilie bijzonder goed waterstabiel. Met meer grovere ingredienten zou de afbreekbaarheid van de Pink Panter in het water sneller gaan.  Toevoegingen van geconcentreerd gist, kleine knisperende zaadjes (afkomstig van de opiumplant) en specerijen maken deze boilie tot een voorkeurs boilie van enkele van onze klanten.
Het totaal aantal ingredienten van de Pink Panter komt op 19 verschillende ingredienten.

Analyse:
Ruw Eiwit 20,3%,  Ruw Vet 10,5% , Ruw As 3,9%, Ruw Celstof 2,2%
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

 
Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Wij draaien de boilies af op bestelling. 

Wanneer u denkt dat wij alle soorten boilies in alle mogelijke variaties in voorraad hebben liggen, dan heeft u het mis.
Afgedraaid met verse ingredienten en vers afgedraaid.

Over Ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -