Omschrijving Scopex Cream: 
De SCOPEX CREAM is een eersteklas Top Boilie, enige aanpassingen aan deze boilie zijn gedaan ten op zichte van 2020 zodat deze mix beter door de 10mm walsen heen loopt. Als basisingredienten voor de Scopex Cream worden Volvette Sojabloem, Maismeel en Tarwemeel ingezet. Naast 11 toevoegingen op de basisproducten is de Scopex Flavour op Ethylalcohol een bewezen trigger. De smaakmakers, gistextract, toegevoegde mineralen en zoetstof maken de Scopex Cream tot een favoriet. Een belangrijke meerwaarde van dit aas komt door een toevoeging van een waardevol Liquid, 50ml wordt verwerkt per kilo droge mix.    
Het totaal aantal ingredienten van de Scopex Cream 2021 is 24 verschillende ingredienten.

Analyse;
Ruw Eiwit 21,7%, Ruw Vet 11,5%, Ruwe Celstof 2,8%, Ruw As 2,7%.
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten
Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Wij draaien de boilies af op bestelling. 

Wanneer u denkt dat wij alle soorten boilies in alle mogelijke variaties in voorraad hebben liggen, dan heeft u het mis.
Afgedraaid met verse ingredienten en vers afgedraaid.

Over Ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -