BasBoilies Trouvit Garlic 2021: 
De Trouvit-Garlic zoals de naam al aangeeft Trouvit Gemalen (>20%) en knoflookpoeder (>5%) zijn de grote karaktermakers van deze boilie. De basis vormt zich vanuit tarwegries en sojabloem. Per kilo drogemix wordt 50ml aan Liquid verwerkt welke door ons is samengesteld. De Liquid levert een hoge bijdrage aan het succesvol zijn van de Trouvit Garlic 2021. Het totaal aantal ingredienten van de Trouvit Garlic komt uit op 19 verschillende ingredienten.

Analyse:
Ruw Eiwit 27,3%,  Ruw Vet 11,0% , Ruw As 5,6%, Ruw Celstof 2,9% Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten


 
Bezig met laden...

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Wij draaien de boilies af op bestelling. 

Wanneer u denkt dat wij alle soorten boilies in alle mogelijke variaties in voorraad hebben liggen, dan heeft u het mis.
Afgedraaid met verse ingredienten en vers afgedraaid.

Over Ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -