The Doctor / 25 kilo

BasBoilies The Doctor

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 125,00 *
Prijs per 25 kilo

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
De Doctor is een van meest geliefde boilies en niet voor niets! Deze kruidige vismeelbol blijkt eigenlijk overal te vangen…  In de Doctor is een combinatie gemaakt van enkele van de beste ingrediënten uit ons assortiment:  verschillende (wateroplosbare-) vismelen, een aantal specerijen, vloeibare attractors, hoogwaardige oliën en een goede open textuur. De toevoeging van een bewezen combinatie van de twee top flavours estherblend en squid en octopus,  zorgt voor net dat beetje extra.  
Kortom als je ziek van het blanken bent en niets doet het meer… Ga dan naar de doctor yesBoilies The Doctor, +25kilo proof bevonden.

Samenstelling: Vismelen (tonijn- en voorverteerdvismeel),  Volvette Sojabloem, Graanproducten,  Gedroogde eiproducten, Brocacell, Derivaten van oliehoudende zaden, melasse, paprikapoeder, knoflookpoeder, plasma, chilipoeder. Toevoegingsmiddelen; Flavour Squid&Octopus, Estherblend.
Analyse; Ruw Eiwit 35,1%, Ruw Vet 14,6%, Ruwe Celstof 3,1%, Ruw As 8,0%. 
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.
Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

 

Aantal

Prijs per 25 kilo (incl. btw)

1 of meer

€ 125,00 *

2 of meer

€ 115,00 *

4 of meer

€ 110,00 *

10 of meer

€ 105,00 *

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief btw -