BasBoilies Ultra / 25 kilo

Boilies Ultra

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 15,00 

€ 125,00 *

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De ULTRA is een bruin gekleurde boilie met een zeer herkenbare geur en smaak. Door de grove structuur is de ULTRA een goed verteerbare boilie die zijn attractieve stoffen geleidelijk  aan loslaat en verspreid door de verschillende waterlagen. Door de herkenbare geur en smaak zal de vis compleet losgaan op de boilie en zeker terugkomen om nog meer van deze heerlijke delicatesse op te komen eten. De meest moeilijke wateren zullen gekraakt worden door de ULTRA werking van deze unieke boilie.

Samenstelling: maisproduct geextrudeerd, graanproducten, producten afkomstig uit bakkerij, gedroogde ei-producten, tonijnmeel, yeast product, melasse, whey product, plasma, insecto, knoflookpoeder, chilipoeder, negerzaad, zout. Toevoeging: Flavour 1gr/kilo
 Analyse; Ruw Eiwit 19,8%, Ruw Vet 5,9%, Ruwe Celstof 2,1%, Ruw As 3,5%.
Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.
Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 125,00 *

2

€ 225,00 *

4

€ 400,00 *

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -