BasBoilies The StiG / 25 kilo

BasBoilies The StiG

verpakkingsgewicht   

26,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 112,50 *

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze donker bruin gekleurde boilie is de mysterieuze veel vanger uit ons assortiment.  Doordat deze boilie voor meer dan 50% uit verschillende hoogwaardige vismelen bestaat, heeft de STIG een hoge voedingswaarde.  De vismelen in combinatie met wateroplosbare oplosbare toevoegingen zorgen er voor dat karpers van de STIG blijven dooreten…. In de receptuur van de STIG zitten geen maisproducten en tarweproducten verwerkt en daarmee wijkt zijn receptuur van veel andere boilie recepten af.  Het is dan ook niet gek dat de STIG een uitstekend aas is voor een lange voercampagne, maar ook uitermate geschikt is voor het instand vissen op de moeilijkste dressuurwateren. Deze boilie is het hele jaar inzetbaar. Naarmate de watertemperatuur daalt past u de voer hoeveelheden aan.

Samenstelling: marineproducts, rijstproduct, gedroogd eiproduct, melasse.
Analyse; Ruw Eiwit 36%, Ruw Vet 9,2%, Ruwe Celstof 1,1%, Ruw As 5,9%.
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.
Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 112,50 *

2

€ 200,00 *

4

€ 350,00 *

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -