Hulp bij samenstelling Boilies naar eigen recept

Wij contacten u telefonisch om samen het recept voor u boilies samen te stellen. Ons doel is visplezier voor onze klanten en mogelijk dat u met wat aanpassingen net wat meer vissen per seizoen kan...

verpakkingsgewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 12,50 *
€ 7,50 *
Prijs per consult

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Wij contacten u telefonisch om samen het recept voor u boilies samen te stellen.

Ons doel is visplezier voor onze klanten en mogelijk dat u met wat aanpassingen net wat meer vissen per seizoen kan vangen en mogelijk dat ene priceless moment. Zo'n herinnering die jarenlang bij blijft! 

1. U besteld de dienst / het telefoninsch consult.
2. Bij Extra Opties, kiest u voor Verzenden of Afhalen dat maakt in dit geval niet uit.
3. Uw bestelling bedraagt 12,50 euro, dat is juist. 
4. U klikt op de button  "Bestel deze artikelen"
5. Vervolgens voert u Uw gegevens en rond de bestelling af, bij ons in de website komt uw verzoek binnen, 
 

Ons werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na! Daarom een levertijd van 3-5 werkdagen voor Ingredienten en Miniboilies, Eigen Recept Boilies 8 werkdagen. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED.

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -


Huidige levertijd boilies, 10 werkdagen
Bestellingen tot uiterlijk 31 juni worden uiterlijk verzonden op 15 en 16 juli, Bestellingen vanaf 1 juli verzendingen na de verlofperiode half augustus, ca 18-19 augustus.

Over enkele weken is het ook vakantie voor het BasTeam. Dit betekent dat er van 18 juli tot en met 1 augustus niet gewerkt zal worden en er dus ook geen (boilie) bestellingen verwerkt zullen worden. Na de vakantie zullen wij proberen de ontvangen bestellingen binnen twee weken  af te handelen. In praktijk betekent dit dus dat een bestelling vlak voor de vakantie, ongeveer 4-5 weken later geleverd zal worden. (medio augustus). Het is voor ons maar ook voor u handig en verstandig hier in uw planning rekening mee te houden.