The Phantom / 20 kilo

Boilies The Phantom vanaf 5euro/kg

verpakkingsgewicht   

22,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 100,00 *
Prijs per 20 kilo

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

The PHANTOM is een boilie samengesteld uit een groot scala aan verschillende ingredienten, de boilie is het parade paardje uit het luxere scala van ons assortiment. De samenstelling van de PHANTOM is een ware killer samenstelling gebleken uit de vele vangsten die de PHANTOM al heeft opgeleverd. De PHANTOM is inzetbaar op alle typen wateren van kanalen, parkvijvers, rivieren tot aan de hardere circuitwateren, deze boilie is zowel instant als bij langere voercampagnes een ware veel vanger gebleken. Deze fantastische bol is het hele jaar inzetbaar.

Samenstelling: Volvette Sojabloem, Graanproducten, Rijstproduct, Gedroogde eiproducten, meel van gewervelde waterdieren, RobinRed Haith's, vleesmeel, leverproduct, vermalen oliehoudende zaden, whey product, gist, zeezout, knoflookaroma. 
Analyse; Ruw Eiwit 30%, Ruw Vet 11,6%, Ruwe Celstof 3,1%, Ruw As 7,2%. 
Aanvullend diervoer voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie.
Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product bevat categorie 3 dierlijke bijproducten

Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@basboilies.nl 

* = prijzen zijn inclusief BTW -